Etimesgut Lazer Kesim CNC Fransız Balkon Korkuluğu

Etimesgut Lazer Kesim CNC Fransız Balkon Korkuluğu 0 551 268 37 37

Etimesgut Lazer Kesim CNC Fransız Balkon Korkuluğu firması olan Yn Lazer olarak fransız balkon korkuluğu imalatı için gerek fason gereksede istenilen ölçü ve desende fransız  balkon korkuluğu üretmekteyiz. Fransız balkon ilk kez Fransa’da uygulandığından dolayı Fransız balkon ismini almıştır. Balkonların küçük olduğu ve balkona açılan, genelde kaplama cam sistemlerinin olduğu balkon tiplerinde uygulanmaktadır. Lazer kesim Fransız balkon korkulukları mimari yapıya uygun bir görsellikte tasarlanıp binaların tarzını yansıtabilirler. Dayanıklılığı tartışılmaz olan bu korkulukların şıklığı ve estetik yapısı ise bir başka güzel durmaktadır. Lazer Kesim Korkuluk konusunda uzman ekip, son teknoloji makinalarımız ve tecrübemiz ile hizmetinizdeyiz.

Villa Duvarustu Fransiz Balkon Balkon Lazer Kesim Korkuluk Dekor Lazer Kesim Cnc Korkuluk, Lazer Kesim Korkuluk / Lazer Korkuluk
Etimesgut Lazer Kesim CNC Fransız Balkon Korkuluğu

Lazer Kesim Fransız Balkon Korkuluğu Üretimi

Fransız balkon korkulukları pencere önlerine balkon korkuluğu şeklinde bir bariyer eklenerek oluşturulurlar. Binaların mimarisinde direk göze çarpan bu korkuluklar genel mimariye uygun şekilde tasarlanmaktadır. Geleneksel motiflerle veya modern mimarilere uygun modellerle CNC lazer kesim Fransız balkon korkulukları çeşitli şekillerde üretilebilmektedirler. CNC metal lazer kesim makinaları ile yapılan ferforjelerin, ölçüler belirlendikten sonra bilgisayar ortamında çizimleri ve tasarımları gerçekleştirilir. Daha sonra çizilen bu tasarımlar, CNC lazer kesim makinaları ile gerçekleştirilen lazer kesim sonrası çapaksız ve hatasız şekilde üretilir.

Etimesgut Lazer Kesim Korkuluk İmalatı

YN Lazer, lazer kesim korkuluk üretimini Fransız balkonlarınız için özel tasarımlarda gerçekleştirmektedir. Eski tip ferforje motifleri, Osmanlı motifleri ve hatta dilerseniz özel olarak çizimini gerçekleştirerek istediğiniz şekillerde lazer kesim Fransız balkon korkulukları üretebiliriz. Paslanmaz metal malzemeden üretimini yaptığımız korkuluklar iç-dış mekanlar için güvenle kullanılabilmektedir. Üretiminden montajına birlikte çalıştığımız deneyimli uzman ekibimizle ortaya çıkardığımız ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Lazer kesim Fransız balkon korkuluğu sipariş vermek ve ayrıntılı bilgi almak için web sitemizde bulunan iletişim bilgileriyle bize ulaşabilirsiniz.

Yn Lazer olarak lazer kesim fransız balkon korkuluk işlerinizi her ne kadar İstanbul/Ümraniye firması olsak da tüm Türkiye hatta Dünya’nın birçok yerine istenilen adetlerde ürün yollamaktayız. Bizim için konum ve yerin bir önemi yoktur. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte iletişim kanalları ( mail, whatsapp, telefon vb… ) üzerinden tasarım, çizim gibi konularda mutabık kalındığında Dünya’nın her yerine üretim yapabilmekteyiz.

Hemen Arayın